San Cristobal Torreon
Δημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 20, 2019 5:17 pm
San Cristobal Torreon
Geniales 54 x 150
Κυκλοφόρησε σε υπέροχο κεραμικό βάζο των 25 πούρων που έχει και τασάκι.
Κυκλοφόρησε το 2013 ως το πρώτο πούρο του project habanos specialist. Τα habanos specialist είναι μια ειδική κατηγορία- κυκλοφορία κουβανέζικων πούρων. Εκεί ανήκουν: San Cristóbal Torreon, H. Upmann Connossieur A, Punch Punch 48, H. Upmann Connossieur B, San Cristobal Prado. Το partagas maduro no.1 δεν ανήκει πια στην κατηγορία, αφού από το 2018 ανήκει στη regular production μαζί με τα partagas maduro no.2 και no.3 και τα por larranaga picadores. Αναμένονται και τα Cohiba Novedosos.
Όταν κυκλοφόρησε κάποια πούρα είχαν και το δεύτερο la casa del habano δαχτυλίδι.
Χρόνια θέλω να το δοκιμάσω αλλά η τιμή του ήταν απαγορευτική. θυμάμαι ότι το La casa της Λισαβόνας το πωλούσε προς 800 ευρώ ενώ στη Γερμανία είχε 750. Δεν μπόρεσα ποτέ να προμηθευτώ στικ παρά μόνο προ ολίγων ημερών.
Το πούρο έχει την ίδια βιτόλα με: Montecristo Eagle, Hoyo de San Juan και H. Upmann Connossieur B και είναι ένα μεγάλο και όμορφο πούρο.
Στο κρύο τράβηγμα παθαίνω πλάκα. Σταφιδόψωμο, κρέμα, κέικ, σοκολατάκι με λικέρ. Μου αρέσει τόσο πολύ που το γεύομαι αρκετή ώρα και αργώ να το ανάψω.
Παρακαλάω να είναι έτσι και αναμμένο και προχωράω στο παρασύνθημα.
Γλυκός κέδρος και μαύρη σοκολάτα μαζί με κάποιο λικέρ για αρχή.
Δυνατό σώμα, τραβάει ολόσωστα, καίγεται όπως πρέπει.
Βαρύ και σκοτεινό πούρο, με μια άγλυκη σοκολάτα, απαλά μπαχαρικά αλλά και δέρματα. Εξαιρετικό μέχρι στιγμής.
Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι ξηροί καρποί. Το πούρο χρειάζεται κάτι καπνιστό σίγουρα και βάζω ένα Laphroaig QC μιας και έχει και δροσούλα. Ναι πίνουμε single malt και το καλοκαίρι.
Η συνέχεια έχει ζάχαρη άχνη, κρέμα, σοκολάτα γάλακτος, γη και κακάο.
Στο τελευταίο μέρος η παράσταση έχει πάλι σοκολατάκι με λικέρ, φρούτα και κακάο, κάτι που κάνει το πούρο ακόμα πιο ωραίο.
Πραγματικά ο πύργος (torreon) είναι πολύ καλύτερος από όσο τον περίμενα και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιοy να μην του αρέσει αυτό που κάπνισα.
Geniales 54 x 150
Κυκλοφόρησε σε υπέροχο κεραμικό βάζο των 25 πούρων που έχει και τασάκι.
Κυκλοφόρησε το 2013 ως το πρώτο πούρο του project habanos specialist. Τα habanos specialist είναι μια ειδική κατηγορία- κυκλοφορία κουβανέζικων πούρων. Εκεί ανήκουν: San Cristóbal Torreon, H. Upmann Connossieur A, Punch Punch 48, H. Upmann Connossieur B, San Cristobal Prado. Το partagas maduro no.1 δεν ανήκει πια στην κατηγορία, αφού από το 2018 ανήκει στη regular production μαζί με τα partagas maduro no.2 και no.3 και τα por larranaga picadores. Αναμένονται και τα Cohiba Novedosos.
Όταν κυκλοφόρησε κάποια πούρα είχαν και το δεύτερο la casa del habano δαχτυλίδι.
Χρόνια θέλω να το δοκιμάσω αλλά η τιμή του ήταν απαγορευτική. θυμάμαι ότι το La casa της Λισαβόνας το πωλούσε προς 800 ευρώ ενώ στη Γερμανία είχε 750. Δεν μπόρεσα ποτέ να προμηθευτώ στικ παρά μόνο προ ολίγων ημερών.
Το πούρο έχει την ίδια βιτόλα με: Montecristo Eagle, Hoyo de San Juan και H. Upmann Connossieur B και είναι ένα μεγάλο και όμορφο πούρο.
Στο κρύο τράβηγμα παθαίνω πλάκα. Σταφιδόψωμο, κρέμα, κέικ, σοκολατάκι με λικέρ. Μου αρέσει τόσο πολύ που το γεύομαι αρκετή ώρα και αργώ να το ανάψω.
Παρακαλάω να είναι έτσι και αναμμένο και προχωράω στο παρασύνθημα.
Γλυκός κέδρος και μαύρη σοκολάτα μαζί με κάποιο λικέρ για αρχή.
Δυνατό σώμα, τραβάει ολόσωστα, καίγεται όπως πρέπει.
Βαρύ και σκοτεινό πούρο, με μια άγλυκη σοκολάτα, απαλά μπαχαρικά αλλά και δέρματα. Εξαιρετικό μέχρι στιγμής.
Στο παιχνίδι μπαίνουν και οι ξηροί καρποί. Το πούρο χρειάζεται κάτι καπνιστό σίγουρα και βάζω ένα Laphroaig QC μιας και έχει και δροσούλα. Ναι πίνουμε single malt και το καλοκαίρι.
Η συνέχεια έχει ζάχαρη άχνη, κρέμα, σοκολάτα γάλακτος, γη και κακάο.
Στο τελευταίο μέρος η παράσταση έχει πάλι σοκολατάκι με λικέρ, φρούτα και κακάο, κάτι που κάνει το πούρο ακόμα πιο ωραίο.
Πραγματικά ο πύργος (torreon) είναι πολύ καλύτερος από όσο τον περίμενα και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιοy να μην του αρέσει αυτό που κάπνισα.