Partagas Serie D No.4

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Junior

Re: Partagas Serie D No.4

Δημοσίευση από Junior »

Έχοντας καπνίσει κάμποσες κουβανέζικες προχειράτζες του ‘22 που εμφανίζονται στα ελληνικά ράφια, αναγκαστικά καταφεύγω στα αποθέματα μου. Αν και σχετικά νέο αρχικά ήμουν διστακτικός για να το καπνίσω αλλά λίγο η υφή το χρώμα και η μυρουδιά του με κέρδισε….
Βάζω την αγαπημένη original ταινία The Thomas Crown Affair, σερβίρω το εξαιρετικό και αγαπημένο Glenmorangie και ανάβω το 4αρι.
Τι πούρο ήταν αυτό !!! Εξαιρετικότατο…

Ξεκινάει με μαλακά πιπέρια και συνεχίζει με νόστιμα μπαχαρικά. Στις επιγεύσεις αφήνει μια όμορφη γλυκάδα και μπλέκει ένα περίπλοκο προφίλ γεύσεων εξωτικό. Νόστιμο μεστό με παχύρευστο καπνό.
Εικόνα

Πιπέρι, δέρμα, κέδρο, σοκολάτα και μπισκότο όλα αρμονικά δεμένα χωρίς να μπερδεύει και να πικρίζει. Τι να σας πω ρε παιδιά; Κάτι τέτοια μου πέφτουν και ξεχνάς τις σφαλιάρες που τρώω και τα λεφτά που δίνω σε πούρα με ατυχίες κτλ
Για το ιστορικό τα στοιχεία της κούτας (παλαιότερη φωτογραφία) :
Εικόνα
These users thanked the author Junior for the post (total 5):
ΤάκηςEpicure VsuleygiannisSpirosbusa71Svensk
Άβαταρ μέλους
lefteris c

Re: Partagas Serie D No.4

Δημοσίευση από lefteris c »

Εικόνα

Είδα στα χωρίς λόγια να καίγεται χθες ένα D4 μαζί με γαρίδες και καραβίδες :D
κι εγώ κατά σύμπτωση χθες ένα D4 κάπνισα,
γι αυτό σήμερα κάνω μια μικρή αναφορά,
θα ήθελα βέβαια για περισσότερα λόγια να το διπλοτσεκάρω,
καιρό - χρόνια 3 τουλάχιστον είχα να το κάνω,
την προηγούμενη δεκαετία δεν μου καθόταν με τίποτα
δε το συμπαθούσα και είχα καπνίσει μπόλικα χύμα από διαφορετικές χρονιές και κωδικούς
και 10άρα είχα αγοράσει αλλά τίποτα,
το θυμάμαι παλιά γύρω στο μιλένιουμ να είναι ένα από τα κορυφαία και σταθερά άριστο της Κούβας
αλλά μετά 2001 είχε μια κατάπτωση - μεταμόρφωση σε άλλο πούρο, υποδεέστερο (είχε ζήτηση στριβαν στο φουλ όλοι με ότι καπνά είχαν πρόχειρα, έτσι μου είχαν μεταφέρει παλιοί)
τώρα για το χθεσινό λέω ό,τι μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν αρκετά θελκτικό
με αυτά τα πεντανόστιμα μπαχάρια της Partagas,
τα πλούσια δικά της δέρματα,
τους αλμυρούς καρπούς, τον κέδρο, τις κρέμες, τη βανίλια, τη κανέλα, το μέλι, τη γλυκιά πάπρικα, τη μαύρη σοκολάτα
κλπ. που όταν το ξανακαπνίσω θα σας πω αν έτυχε ή πέτυχαν οι καιροί μαζί του και μαζί μου 8-)
όποτε θα σας γράψω πιο αναλυτικά,
χύμα μου είχαν φέρει μερικά λαδιάρικα και αρκετά σκουρόχρωμα από Κύπρο το φθινόπωρο του 22 και ήταν του Μαρτιου ή Απρίλιου της ίδιας χρονιάς
(μου ήρθαν κι άλλα πούρα, με κωδ. του διπλανού μήνα (;) γι αυτό η αμφιβολία)
δηλ. ήταν 4ετίας +

Εικόνα
Εικόνα
These users thanked the author lefteris c for the post (total 3):
ΤάκηςjgeorgostEpicure V
Το πούρο είναι σαν μια σεμνή ερωμένη - κρύπτη που προσφέρει απλόχερα τον έρωτά της σ' αυτούς που την ανακαλύπτουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Partagas”