Κινέζικοι υγραντήρες, καλοί ή όχι?

μικρά & μεγάλα μυστικά που κάνουν ένα πούρο να λάμψει
Απάντηση
Κααν

Κινέζικοι υγραντήρες, καλοί ή όχι?

Δημοσίευση από Κααν »

Γεια σας! Έχοντας ασχοληθεί πάνω από 1 χρόνο με το hobby των πούρων, αποφάσισα να αγοράσω έναν υγραντήρα με σκοπό τόσο την παλαίωση των πούρων όσο και την ύπαρξη περισσότερου αποθηκευτικού χώρου.
Έχω βρει δύο ηλεκτρικούς υγραντήρες κινεζικής παραγωγής, οι οποίοι διαθέτουν και σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας:

Humidor 1:
KingChii 8L Electric Cigar Humidor – Temperature Control Cabinet with Spanish Cedar Wood Shelves & Drawer, 80 Counts Capacity.

Humidor 2:
NEEDONE Cigar Humidor 16L Pro 1S – Smart Humidity & Temperature Control System 2.0, Thermostatic Electric Cabinet for 100 Counts with Digital Hygrometer & Spanish Cedar Wood.

Η τιμή τους είναι αρκετά καλή σε σχέση με άλλους ηλεκτρικούς υγραντήρες που διαθέτουν έλεγχο θερμοκρασίας, όμως δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητά τους.

Επίσης, το εσωτερικό τους δεν είναι εξ ολοκλήρου επενδεδυμένο με ισπανικό κέδρο. Θα μπορούσε αυτό να δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη συντήρηση ή την παλαίωση των πούρων; Αν ναι, υπάρχει δυνατότητα να προσθέσω επιπλέον φύλλα/επένδυση ισπανικού κέδρου στο εσωτερικό;

Τέλος, δεν έχω παραγγείλει ξανά κάτι από Amazon. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω θέματα με τελωνείο, έξτρα χρεώσεις ή γενικά με τη μεταφορά αν το παραγγείλω από εξωτερικό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
suleygiannis
Moderator

Re: Κινέζικοι υγραντήρες, καλοί ή όχι?

Δημοσίευση από suleygiannis »

Γενικά δεν θεωρώ απαραίτητους τιυς ηλεκτρικούς υγραντήρεες. Τώρα αν οι συγκεκριμένοι είναι καλοί δεν έχω ιδέα.
Με τα τελωνεία ναι φυσικά υπάρχει κίνδυνος για χρεώσεις
These users thanked the author suleygiannis for the post:
Κααν
Ρε μαν ρε μπρο
Άβαταρ μέλους
jgeorgost

Re: Κινέζικοι υγραντήρες, καλοί ή όχι?

Δημοσίευση από jgeorgost »

Ο πρώτος που έβαλες πρέπει να ρυθμίζει μόνο υγρασία χωρίς θερμοκρασία, και ως παθών μπορώ να σου πω οτι δεν εξυπηρετεί γιατί η αστάθεια στον χώρο που θα τον έχεις θα σε οδηγεί σε ακραίες αυξήσεις ή μειώσεις κατά διαστήματα.

ο NEEDONE είναι πιο διαφημισμένος "σχετικά" όχι πολύ αλλά βλέπω οτι δεν κάνει Ship to Greece απο την φωτό που έβαλες και λίγο που το είχα ψάξει παλαιότερα όντως δεν κάνει.

αλλά επειδή τα ελληνικά τελωνεία φημίζονται για τις διακυμάνσεις τους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τίποτα, εγώ προτείνω να δεις κάτι απο Ευρώπη αποστολή!
These users thanked the author jgeorgost for the post:
Κααν
"Any cigar smoker is friend, because I know how he feels."
Alfred de Musset
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αποθήκευση, Συντήρηση, Παλαίωση & Άλλες Ιστορίες”