Μια εισαγωγή στην Tequila

ένα ταξίδι αναζήτησης του yin & yang: spirits, καφές, εδέσματα κ.α.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Τάκης
Moderator
Δημοσιεύσεις: 8998
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 03, 2018 10:43 am

Μια εισαγωγή στην Tequila

Δημοσίευση από Τάκης »

Εικόνα

<<Πριν είκοσι χρόνια η τεκίλα ήταν το πιο ευτελές των αλκοολούχων ποτών. Οι περισσότερες που κυκλοφορούσαν ήταν mixtos, φτηνές εκδόσεις από 51% αγαύη και 49 % καλαμπόκι ή σιρόπι ζάχαρης. Ίσως θυμάστε το τελετουργικό: Γλείψτε ένα σβώλο καθαρό αλάτι, ρουφήξτε το σφηνάκι και νιώστε το λαιμό σας να καίγεται και τα μάτια σας να βουρκώνουν.
Το σημερινό τοπίο της τεκίλα είναι αγνώριστο. Η ανάπτυξη ήταν αλματώδης με την κατανάλωση τεκίλας στην Αμερική να έχει διπλασιαστεί τα τελευταία εφτά χρόνια ξεπερνώντας πρόσφατα μετά τη βότκα και το ουίσκι. Η σημερινή πραγματικότητα έχει αφήσει πίσω της τα mixtos, και πλέον 7 στα 10 μπουκάλια που καταναλώνονται στην Αμερική είναι από 100% αγαύη.>>

διαβάστε τη συνέχεια της εξαιρετικής παρουσίασης εδώ:
https://robbreport.com/food-drink/spiri ... 235367159/

Εικόνα
These users thanked the author Τάκης for the post (total 2):
Epicure VRigelianos
papa was a rolling stone...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Cigar Pairings”