Soft vs Jet vs σπίρτων

Απάντηση
Κααν

Re: Soft vs Jet vs σπίρτων

Δημοσίευση από Κααν »

Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει μόνο jet αναπτήρες. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν αισθητικά ακόμα και πριν ξεκινήσω να καπνίζω πούρα, οπότε ήταν η φυσική μου επιλογή.

Ξεκίνησα με φθηνούς single jet αναπτήρες και αργότερα δοκίμασα έναν double jet. Βλέποντας τη μεγάλη διαφορά στον χρόνο που χρειαζόταν για να ανάψει σωστά το πούρο, αποφάσισα να δοκιμάσω και έναν triple jet και από τότε τον προτιμώ. Συνήθως καπνίζω πούρα πάνω από 50 ring gauge, οπότε ένας triple jet με εξυπηρετεί ιδανικά. Όταν επιλέγω κάποιο με μικρότερο ring gauge, είτε είμαι πιο προσεκτικός με τη φλόγα είτε χρησιμοποιώ έναν double jet.

Πιστεύω πως το άναμμα ενός πούρου είναι καθαρά θέμα προσωπικής προτίμησης. Θα δείτε ανθρώπους να το ανάβουν με έναν απλό αναπτήρα χωρίς να τους απασχολεί ιδιαίτερα, ενώ άλλοι επιλέγουν έναν Dupont γιατί ακόμα και ο χαρακτηριστικός ήχος του αποτελεί μέρος της εμπειρίας και τους βάζει στο κατάλληλο κλίμα. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος· σημασία έχει τι απολαμβάνει ο καθένας και τι κάνει την όλη διαδικασία πιο ευχάριστη για τον ίδιο.
These users thanked the author Κααν for the post (total 2):
Epicure VΤάκης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναπτήρες”