Re: Mass Tasting Ιούλιος/Αύγουστος 2019 - Η.Upmann Coronas Minor
Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 17, 2019 7:28 pm
Το δεύτερο από την ίδια παρτίδα από μαγαζί του κέντρου.
Στην αφή, λίγο πιο μαλακό καθώς ρούφηξε υγρασία στον υγραντήρα.
Με το άνοιγμα του τούμπο οσμές καφέ και σοκολάτας πήραν ομήρους
τους οσφρητικούς μου κάλυκες.
Γκολ… ξανά από τα αποδυτήρια!
Καφέδες μαύρες σοκολάτες, δέρμα, φρούτα του δάσους, αρμύρες, και
μέλι, πολύ μέλι…. Και η αυτού εξοχοτης,
το άγιο δισκοπότηρο, το πτερύγιο
του καρχαρία, το κέρας του ρινόκερου, τα οπίσθια της
Μόνικας Μπελουτσι: Ταγγισμένη, ακατέργαστη ποδαρίλα.
Που να μην τελείωνε…
Με το 2/3 να σου και η μαύρη ζάχαρη. Εναλλαγές με κεράσι, καραμέλα
και μυρτιλο.
Πριν το τελος κέρασε λουστραρισμένα ξύλα πασπαλισμένα με μαύρο,
χωρις γωνίες πιπέρι.
Το πούρο αυτό αναβαίνει στη κορυφή των προτιμήσεων μου και εννοείται
πως θα στοκάρω…
Τζαζμανε σ΄ευχαριστώ για την επιλογή σου στο μασσ! 5/5.
Στην αφή, λίγο πιο μαλακό καθώς ρούφηξε υγρασία στον υγραντήρα.
Με το άνοιγμα του τούμπο οσμές καφέ και σοκολάτας πήραν ομήρους
τους οσφρητικούς μου κάλυκες.
Γκολ… ξανά από τα αποδυτήρια!
Καφέδες μαύρες σοκολάτες, δέρμα, φρούτα του δάσους, αρμύρες, και
μέλι, πολύ μέλι…. Και η αυτού εξοχοτης,
το άγιο δισκοπότηρο, το πτερύγιο
του καρχαρία, το κέρας του ρινόκερου, τα οπίσθια της
Μόνικας Μπελουτσι: Ταγγισμένη, ακατέργαστη ποδαρίλα.
Που να μην τελείωνε…
Με το 2/3 να σου και η μαύρη ζάχαρη. Εναλλαγές με κεράσι, καραμέλα
και μυρτιλο.
Πριν το τελος κέρασε λουστραρισμένα ξύλα πασπαλισμένα με μαύρο,
χωρις γωνίες πιπέρι.
Το πούρο αυτό αναβαίνει στη κορυφή των προτιμήσεων μου και εννοείται
πως θα στοκάρω…
Τζαζμανε σ΄ευχαριστώ για την επιλογή σου στο μασσ! 5/5.